Ääniraita ja preludi

Sarjakuvan taustalla voi nyt halutessaan kuunnella myös musiikkia – olen kasannut tälle erilliselle sivulle listan kappaleista, joita joko olen kuunnellut kyseisiä sivuja maalatessani tai jotka muuten vain mielestäni tavalla tai toisella sopivat kyseisten kohtausten taustalle. Klikkaamalla biisin linkkiä pääset kuuntelemaan sen Spotifyssä, jos sinulla on sinne tunnukset.

Samalla tuli säädettyä muutakin sarjakuva-asiaa: lukijapalautteen (kyllä vain, luit oikein!) ansiosta olen lisännyt yhden upouuden sivun aivan sarjakuvan alkuun. En ole vielä päättänyt onko kyseessä ensimmäisen prologin ensimmäinen sivu vaiko erillinen preludi (joo, tiedän, preludi on vain musiikkia; pidetään tätä nimitystä taiteellisen vapauteni osoituksena), mutta joka tapauksessa kyseessä on koko tämän sarjakuvan ihka ensimmäinen sivu. Joka nyt löytyy myös tämän viestin lopusta.

Jos joku lukee blogia syötteenlukijalla ja jos RSS-syöte alkaa kohta sekoilla, se johtunee vain siitä että yritän aikaleimoja väärentämällä tunkea kyseisen preludin oikealle paikalleen eli blogin ihkaensimmäiseksi merkinnäksi. Saa nähdä, onnistunko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *