Ennen viimeistä lukua

Huomenna alkaa projektini kahdestoista ja samalla viimeinen luku; alun perin kymmenlukuiseksi tarinaksi suunniteltu kudelma venyi lopulta tusinaan, ja paineita olisi venyttää vieläkin pidemmäksi. Päätin kuitenkin pysyä kivassa numerossa silläkin uhalla, että tästä viimeisestä tulee selvästi muita lukuja pidempi.

Varsinainen sivumäärä ei ole vielä ihan selvillä, mutta alustavasti tiedossa olisi tavanomaiset kaksi sivua prologia, ennätykselliset 26 sivua varsinaista lukua ja loppuun vielä yhden sivun epilogi. Mielessäni pyörii kaksi hieman erilaista epilogia, joten jos en osaa luvun loppuun mennessä valita niiden väliltä, laitan pystyyn pienen lukijaäänestyksen.

Koska muutto mantereelta toiselle vei yllättävän paljon aikaa, tyhjeni sivureservi tehokkaasti. Parhaimmillaan minulla oli valmiita sivuja yli kuukaudeksi eteenpäin, mutta nykyään maali hädin tuskin ehtii kuivua kun sivut jo päätyvät tähän blogiin. Niinpä viiden sivun viikkotahtiin saattaa tulla ennakoimattomia taukoja, jos tämä kurkkukipu vaikkapa etenee flunssaksi tai arkeen tulee muita hidasteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *