Sisarusluonnos sekä tuleva kampanja

Kaikki aika on viime viikkoina mennyt ihan muuhun kuin Kyriel-strippien piirtelyyn: maanantaina käynnistän kampanjan, jonka tarkoituksena on kerätä rahaa Enkelten puolella -sarjakuvaromaanin painattamiseen. Kun keväällä päätin aikataulusta, ovat päivät menneetkin sitten sujuvasti vanhojen ruutujen uudelleenmaalauksessa, koko kirjan uudelleentekstauksessa, ja etenkin viime aikoina kaikenlaisen kampanjamateriaalin kehittelyssä.

Harras toiveeni ja kuvitelmani on, että kun kampanja varsinaisesti käynnistyy, vie se vähemmän aikaa elämästäni ja ehdin taas jatkaa Kyrielin tarinaa. Koska onhan tässä jo alkanut tulla poloista ikävä.

Mutta sitä odotellessa: pikainen keskiyön luonnos puolisisaruksista, Sonjasta ja Mitjosta.

Sisarukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *