Uusi hahmo: Ronja

Juuri kun ajattelitte, että suttuisammaksi ei enää jälki mene, teen vielä suttuisemman luonnoksen. Viime aikoina suurin osa tehokkaasta peliajastani on kulunut ensimmäisen sarjakuvaromaanin viilaamiseen; otin viimein itseäni niskasta kiinni ja päätin saada ryökäleen lopullisesti valmiiksi. Motivaattorina toimii tavoite omakustannepainattamisesta ehkä joskus syksyllä; palaan asiaan tuonnempana, kun saan päätettyä miten haluan sen toteuttaa. Crowdfunding anyone?

Koska monotonista viilailu- ja tekstailutyötä ei jaksa ilman mukavaa taukopuuhaa, tässä ensimmäinen luonnos Ronjasta, toisen sarjakuvaromaanini kolmannessa episodissa esiteltävästä uudesta hahmosta. En sano tyttösestä muuta kuin sen, että kolmas episodi on nimetty hänen mukaansa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *